1 Temmuz 2008 Salı

Travian ve FireFox ile Daha Geniş Kullanım

Öncelikle tüm traviancılara merhabalar,

Mozilla FireFox kullananlar bilirler travian a özel olmasada travian için kullanabileceğimiz birçok eklenti var.Bunları sadece firefox kullananlar görebiliyor.Plus hesabı bilmeyeniniz yoktur.Avantajlardan yararlanmak için onu alırsınız ve %25 lik artırmalardan yararlanamayacaksınız ve altınınız çabuk bitecek.Bunun yerine plus hesaba para ödemeden kullanabilirsiniz bazı eksikler var tabikide ama beleş olunca ve paranız yoksa bu tam size göre :)

öncelik ile firefox u indirmeniz gerekmektedir.Bunun içinde size yardımcı olayım başlamışken işimizi tam yapalim değilmi xD ?

www.mozilla-europe.org/tr/firefox/
bu adresten tüm firefox sürümlerini indirebilirsiniz.

firefox u yükledikten sonra Greasemonkey adlı firefox eklentisini indirmelisiniz.Sırayı karıştırmayın.Greasemonkey bune işe yarar derseniz hemen açıklıyayım.JavaScript kullaranak web sayfalarının görüntülediği içeriği kişilelleştirmenize izin verir. Daha anlaşılır bir dille söylersek, Greasemonkey Travian sayfalarını normal bir web tarayıcıyla (örneğin Explorer) gördüğünüzde gizlenen bilgileri açığa çıkarmanızı sağlar.Aşağıdaki linkten hemen indirin.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748
Sıra geldi beyond a buda oldumu artık travianda resmen bir plus hesablı sayılacaksınız :) .Unutmadan şuan beyond yasaklandı bu yüzden resimlerinizi internet explorer dan çekin :)
Beyond için bu adresleri kullanabilirsiniz;
http://userscripts.org/scripts/search?q=beyond
Şimdi bulamadınız ise buyrun ben size verim;
http://rapidshare.com/files/126302159/gm_scripts.rar.html kendim uploadladım ama şifre koymadım artık emek hırsızları kendilerininmiş gibi göstermezler umarım,

Kurulum için ayrı bir mesaj yollayacaktım ama hemen buraya koyayım ;




Orjinal Resmi Görmek İçin Resme Tıklayın ,

Resimde herşey net bi şekilde anlatılmıştır :) Gelelim 2. resme ;


Orjinal Resmi Görmek İçin Resme Tıklayın ,

Bukadar geniş ayrıntılı anlatan olmadı herhalde :) . Her neyse sorunlarınız olursa yorum yazabilirsiniz.Yorumlar bölümündeki yorumlar cevaplandırılacaktır.

Hiç yorum yok: