5 Temmuz 2008 Cumartesi

Kendi Taktiğinizi Kendiniz Yapın 2

İlk yazdığım yazıdaki bazı yerleri hem düzeltmek hemde bazı yerlerde eklemeler yapmak istiyorum.

Öncelik ile oyun tamamen strateji üzerine kurulmuş olmasına rağmen şans her zaman ilerlemenizde yardımcı veya köstek olabilir.

-A- Sürekli Saldırı Alıyorsam Taktiğimi Değiştirmeliyim ?

Aslında tam olarak değiştirmenize gerek yok. Ama kendinizi savunmaya almanız gerekiyor.Bu gibi bir durumda en iyi bir dost veya arkadaş bulmanızı öneririm.

-B- Taktiğim Tutmadı Ne Yapmalıyım ?

Kesinlikle vazgeçme.Tıkandıysan önce bir gün çabala çıkamassan yeni bir köy kur ve tekrar dene en sonunda doğru stratejiyi bulacağınızı hiç bir zaman unutmayın


Savaş Taktikleri ;

-C- Çay Keyfi Travian Süper :)

Buda benden size bir taktik.Sabahın köründe çayınızı yudumlarken travian oynamak.Belki bunun ne alakası var diyecekseniz kendi taktiğinizle ilgili, işte bu saçma düşünceyi hemencik silin o düşünceyi bakum :) . Sabahın köründe %85 - %90 traviancı yatağında olur.Helede o pazar günüyse :) .Ama şöyle bişey var öğrenci sayısı çoksa etrafınızda aman canım pazar günü sakın sabahın köründe açmayın taktik boşa gider :) .Öncelik ile düşmanınızı iyi kesin ve saldırın.Beklemek zormu çay keyfi yanında simir hemide peynirli süper oluyor ;)

-Ç- İstatiksel (Ondan İşte :) ) Savaş

Rakibinizi iyi seçin.Saldıracağınızı 3-4 gün takip edin.Bu tabiki büyük savaşlar için geçerlidir.Daha sonra istatiksel bi şekilde planınızı yapın ve saldırın...!

-D- Bir Birine Düşüren Savaş :)

Öncelik ile bu plan tek başınıza yıkamayacağınız veya çok kayıp vereceğiniz savaşlar için kullanabilirsiniz.Beraber dost muş gibi davranın ve işi halledin.Bu sizin hayal gücünüze kalmış ama hiç bir zaman bunu önermiyorum sadece bir yerde durun yeter.

-F- Hammadde Savaşı

Hammaddeniz çok az doluyor.Full tahıla basmak zorunda kaldınızdan yada başka yüzden işte bu nedenle size bir taktik daha etrafınızdada 3-5 hadi çok büyükseniz 50 altı köylere sürekli asker yollayabilirsiniz.Böylece hammadde kazanabilirsiniz.Ama tabiki topluca saldırılarda yıkılabilirsiniz.Özellikle 4-5 nüfuslulara sığınağı olamayacaklara saldırmanızı öneririm.

Bunların yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, ayrıca bazı şeyler daha eklemek istiyorum.İlk yazımı okuduysanız.Sıfırdan taktik yazmak çok zordur.En azından bence yok tuğlaya 5 ver yok ona 1 ver filanla olmaz.Öncelikle bir emek harcamanız ve sonucunu görmenizi tavsiye edebilirim.Unutmayın eğer stratejinizin +larını ve -lerinide yazarsanız hem daha çabuk geliştirilebilir hemde siz daha çabuk geliştirebilirsiniz.

NOT:3. Yazıyı çıkartmayı düşünmüyorum ama başka yazı dizileriyle başka değişik şeylerle gelecem :)
NOT:Resmi Forum Sayfasınada En Kısa Sürede Ekliyeceğim ,

Hiç yorum yok: